Навчання персоналу

+38050-580-18-30

info@askill.com.ua

Типи навчання:

ІНДИВІДУАЛЬНЕ

Проводиться індивідуально із замовником та передбачає детальне опрацювання обраної теми.

КОЛЕКТИВНЕ

Проводиться для групи осіб відповідно до обраної теми та включає обговорення практичних кейсів учасників.

КОРПОРАТИВНЕ

Проводиться для корпоративних клієнтів (виробництво, торгова мережа, заклад громадського харчування тощо) відповідно до обраної теми та включає обговорення практичних кейсів підприємства і перегляд наявної розробленої документації.

Тематика навчання:

  • “Система управління безпечністю харчових продуктів (принципи НАССР)”;
  • “Система управління безпечністю харчових продуктів (вимоги стандарту ISO 22000)”;
  • “Система управління якістю (вимоги стандарту ISO 9001)”;
  • “Інтегрована система управління (вимоги стандартів ISO 22000 та ISO 9001)”.

Формат навчання:

rodeo-project-management-software-ONe-snuCaqQ-unsplash

Офлайн

(на потужності замовника)

dillon-shook-mY3_bvR74fI-unsplash

Онлайн

(Google Meet, Zoom) 

 

Отримайте консультацію фахівця та дізнайтесь вартість необхідного Вам навчання.